Riemukasta alkanutta lukuvuotta 23-24!


Koulu on taas alkanut ja oppilaat ovat palanneet oppitunneille. Halusimme kuulla miten syksy on lähtenyt liikkeelle Arabian peruskoulussa.  Haastattelimme ala- ja yläkoulu ikäisiä kaikilta luokka-asteilta. 


Julietta 1C:ltä kertoi koulun alkaneen hyvillä fiiliksin. Hän kertoi odottavansa liikuntatunteja, koska ne ovat kivoja. 


Emil ja Anton 2A:ltä kertoivat syksyn alkaneen kivasti. Heitä harmittaa, että on sadetta ja huonoja säitä. 


Pipsa 3D:ltä kertoi olevansa iloinen siitä, että  heidän luokkansa on pääkoululla ja luokka on lähempänä ruokalaa. Hän odottaa pidempiä päiviä ja

sitä, että hän on vanhempi. 2-luokka oli liian helppo ja tylsä. 


Nadja 4A:ltä kertoi, että loma olisi voinut olla muutaman päivän pidempi, mutta on ihanaa nähdä kavereita. Hän kertoi odottavansa koulu-uinteja harrastuksensa saattelemana Meidän koulussamme alakoululaisille järjestetään Kallion uimahallissa.


Helmi 5D:ltä kertoi lähtevänsä hyvillä fiiliksillä uuteen vuoteen mukavan luokan kanssa. Hän kertoi myös, ettei hän odota vitosten tansseja. 2012 vuotiailla nelosten tanssit jäi väliin koronan takia, joten heille järjestetään tänä vuonna vitosten tanssit.Frida, Noona, Aliisa ja Miita 6E:ltä kertoi syksyn alkaneen kohtalaisen hyvin, vaikka heitä väsyttääkin. Tytöt kertoivat myös pitävänsä omasta luokastaan. He eivät malta odottaa tulevaa leirikoulua. 


Iida 7B:ltä kertoi kouluun palaamisen tuntuneen rauhalliselta ja hänen mielestään on kivaa olla seiskalla. Iida ei myöskään koe opettajien vaihtumista oppitunnista riippuen liian haastavaksi.


Helmi 8D:ltä kertoi, että hän olisi halunnut jäädä lomalle, mutta koulu on kuitenkin rullannut hyvin käyntiin. Helmi kertoi odottavansa innolla TET-harjoittelu jakson alkamista. Kristina 9A:lta kertoi koulun alkaneen hyvillä fiiliksillä, mutta kokee pientä stressiä ysiluokasta, koska täytyy panostaa, jotta pääsee hyvään kouluun. Kristina ei osannut sanoa jotain tiettyä yhtä juttua mitä hän odottaa, mutta hän odottaa vähän kaikkea. 
Kiitos kaikille, jotka suostuivat haastatteluihin! Jotta tekstistä ei olisi tullut liian pitkä, emme voineet valitettavasti ottaa kaikkia haastatteluita. Hyvää alkanutta lukuvuotta kaikille. 


Teksti: Minja ja Iina 9C


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Varjovaalit

Oppilaiden tasa-arvotyöryhmän työskentely